Zorg Taxi Schagen

Taxi Noord West is uw professionele Zorg taxi in de gehele gemeente Schagen en Den Helder.

Zorg Taxi Schagen

Wij bieden zorgvervoer op maat aan iedereen die dat nodig heeft. Wij rijden van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra, en alle overige zorglocaties. U heeft bij ons altijd een privé taxi die u direct van A naar B vervoert zonder tussenstops.

 

PGB indicatie:

 

Bent u in bezit van een PGB indicatie en heeft u vervoer nodig naar de dagbesteding? Taxi Noord West staat voor u klaar om u te voorzien van betrouwbaar en professioneel vervoer. Taxi Noord west is in bezit van de AGB code wat betekend dat wij een erkend zorgvervoerder zijn waardoor wij u zorgeloos kunnen vervoeren.

Deze code vind u op de contact pagina.

Zorg Taxi Schagen

Zittend ziekenvervoer:

 

Voor alle soorten van zittend ziekenvervoer dient u van te voren een machtiging aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Iedere zorgverzekeraar heeft hier andere regels voor, vaak willen zei uw binden aan een vaste vervoerder die hen bekend is. Echter bent u vrij als klant van de zorgverzekeraar in uw keuze. Ook al staan wij niet op de lijst kunnen wij wel geaccepteerd worden om u te vervoer.

 

De vergoedingen voor ziekenvervoer zijn afhankelijk van de manier waarop uw verzekerd bent en de polisvoorwaarden.

 

Vergoedingen die vaak wel goedgekeurd worden bij een externe vervoerder zoals wij:

– Vervoer van en of naar nierdialyse.

– Vervoer van en of naar voor chemotherapie.

 

 

Wij raden u aan vooraf met uw zorgverzekeraar contact te hebben als u van onze service gebruik wilt maken. Daar kunt u bovenstaand aangeven indien uw wenst door ons vervoert te willen worden.

Taxi Noord West: Uw Betrouwbare Partner voor Particulier Taxi Vervoer in Schagen e.o.

Bel nu naar Taxi Noord West op 06-53911499 en geniet direct van onze snelle en betrouwbare taxi service. Waar wacht u nog op? Ervaar het gemak en comfort vandaag nog!

Contact