WMO Taxi Schagen

Taxi Noord West is uw professionele WMO taxi in de gehele gemeente Schagen en Den Helder.

WMO Taxi Schagen

Bent u in het bezit van een WMO vervoersindicatie van de Gemeente Schagen?

 

Dan kunt u vertrouwen op onze service. Of u nu op visite gaat of naar het ziekenhuis in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn of Den Helder moet, u kunt op ons rekenen. Met onze gediplomeerde chauffeurs, die zowel gecertificeerd zijn in het officiële CCV-Taxi als in levensreddend handelen, zijn wij de aangewezen professionele WMO vervoerder in de gehele gemeente Schagen.

 

Bij de gemeente Schagen geldt de regel dat u de taxirit vooruitbetaalt en achteraf declareert bij de Gemeente, die het bedrag vervolgens aan u terugbetaalt.

 

Heeft u een WMO Taxi in Schagen nodig?

 

Bel ons en geef duidelijk aan dat het om WMO vervoer in Schagen gaat.

 

Bij Taxi Noord West staan we voor u klaar om u te voorzien van betrouwbaar en professioneel WMO taxivervoer!

WMO Taxi Den-Helder

Taxi Noord West is uw toegewijde WMO taxi vervoerder in de gemeente Den Helder. Met onze klantvriendelijke en gediplomeerde taxichauffeurs, die zowel gecertificeerd zijn in het officiële CCV-Taxi als in levensreddend handelen, bieden wij uitstekend WMO vervoer in Den Helder.

 

Vanaf 2021 hanteert de gemeente Den Helder een nieuwe werkwijze voor het boeken van ritten voor WMO Taxi taxivervoer. U heeft uw taxipas nodig, deze laat uw zien bij het instappen van de taxi. Als u belt om te reserveren voor een WMO Taxi dient u uw cliëntnummer door te geven.

 

Wat betekent dit voor u?

 

U wordt comfortabel van deur tot deur vervoerd binnen de gemeentegrenzen van Den Helder. Wanneer u een taxi nodig heeft, kunt u eenvoudig Taxi Noord West bellen. Bij aanvang van de reis wordt automatisch één rit afgeboekt van uw saldo. U kunt op dat moment uw saldo opvragen aan de chauffeur.

Taxi Noord West: Uw Betrouwbare Partner voor Particulier Taxi Vervoer in Schagen e.o.

Bel nu naar Taxi Noord West op 06-53911499 en geniet direct van onze snelle en betrouwbare taxi service. Waar wacht u nog op? Ervaar het gemak en comfort vandaag nog!

Contact