Schiphol Taxi Schagen

Als uw een taxi naar Schiphol Airport zoekt, dan bent uw bij Taxi Noord West in goede handen.

Taxi Noord West uw betrouwbare luchthaven vervoerder.

 Als u op zoek bent naar een taxi om naar of van Schiphol Airport te gaan, bent u bij Taxi Noord West aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw luchthavenvervoer, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

 

Heeft u een Schiphol taxirit nodig? Wij brengen u probleemloos vanuit de Gemeente Schagen, Den Helder en Hollands Kroon naar Schiphol en of terug.

 

Onze service is gedetailleerd, helder en snel, zodat u voldoende tijd heeft om gemakkelijk te checken op de luchthaven. Kies voor een moeiteloze overstap en neem gewoon onze taxi. Voor het beste vervoer van en naar Amsterdam Schiphol Airport bent u bij ons aan het juiste adres. Wat heeft u nog meer nodig?

 

Bereken hier uw ritprijs en boek!

Hou rekening met reserveren dat u tijdig op Schiphol bent, minimaal 3 a 4 uur van te voren.

 

Ophalen: wij komen als u geland bent. Uit onze ervaring blijkt dat dat voldoende is voor de aanrijtijd. Lees de voorwaarden en informatie goed in uw mail wanneer u geboekt heeft.

Kop van Noord Holland Schiphol taxi service

Bij Taxi Noord West werken wij vanuit ons gemeentelijk werkgebied: Schagen, Den Helder en Hollands Kroon met scherpe tarieven tot wel 40% korting op de reguliere tarieven als u minimaal 48 uur van te voren online boekt. Binnen 48 uur rekenen wij de reguliere meterprijs dit noemen wij spoedvervoer.

 

De tarieven gelden voor 1 t/m 4 personen voor een enkele reis van en of naar Schiphol Airport met standaard bagage. Naar ander luchthaven neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen met uw vervoersvragen.

 

Deze tarieven zijn alleen geldig als u binnen 48 uur voor vertrek/aankomst online boekt via het ”bereken uw rit” of contact formulier. Betaling dient plaats te vinden op de dag na de taxirit als u op uw bestemming bent. Betalen met pin, creditcard of contant is mogelijk. Mocht u zich plots moeten afmelden, en doet u dit minimaal 32 uur van te voren dan

brengen wij geen kosten in rekening. Afmelden of niet afmelden binnen 32 uur: dan brengen wij 80% van de door uw bekende vervoerskosten in rekening.

 

Tot ziens,

 

Team van Taxi Noord West

Taxi Noord West: Uw Betrouwbare Partner voor Particulier Taxi Vervoer in Schagen e.o.

Bel nu naar Taxi Noord West op 06-53911499 en geniet direct van onze snelle en betrouwbare taxi service. Waar wacht u nog op? Ervaar het gemak en comfort vandaag nog!

Contact